Nyitvatartás

Kedd - Szerda - Csütörtök - Péntek
9:00 - 16:00

Hétfő és Szombat (minden második)
9:00 - 15:00

Elérhetőség

Telefon: +36 99 332-627, +36 99 510-840
Mobil: +36 30 9474-182

Cím: 9400 Sopron, Várkerület 19.

Címoldal

Bemutatkozunk

A Spektrumdent privát fogorvosi praxis 1995 óta működik. A jelenlegi helyén 1998-tól dolgozunk folyamatosan bővülő fogorvosi és asszisztensi létszámmal. Ez idő alatt szélesedett a rendelkezésünkre álló eljárások, anyagok, eszközök skálája és az ezek által ellátható protetikai és implantológiai esetek köre.

Kattintson ide a térkép használatához!

Rendelő

A rendelőt egy közel 300 éves, rokokó stílusú, középkori alapokra épült épületben alakítottuk ki. A várószoba tágas, kényelmes várakozási lehetőséget kínál, melynek berendezésénél próbáltuk a korhoz illő hangulatot megőrizni. A várakozási idő alatt ingyenes internet-lehetőség áll a betegek rendelkezésére.

A rendelő gépeinek és bútorainak berendezésénél az itáliai formatervezésre támaszkodtunk, ezt ötvöztük az épület stílusával.

A praxisban kettő fogorvosi kezelőszéken dolgozunk. A műtétek külön az erre a célra kialakított környezetben zajlanak.

Technika

Az implantológia, valamint a protetikai, konzerváló fogászati kezelések során a nyugat európai piacról beszerezhető vezető cégek termékeivel dolgozunk, melyek alkalmazásával kiváló esztétikai megjelenésű, magas minőségi követelményeknek megfelelő, gyorsan elkészíthető fogpótlásokat tudunk ajánlani pácienseinknek, melyek közül kiemelkedő technológiák a cirkonkerámia, az aranykerámia és a titán fogászati felhasználása.

Valamennyi kezelés alkalmával gondoskodunk a beteg ideiglenes fogpótlással történő ellátásról, így kényelmesebbé téve a készülő végleges pótlásra történő várakozást.

Technológia

Gépeinket és eszközeinket a nyugat-európai piac vezető cégeitől szereztük be.
Eszközeink gyártó cégei: Anthos, ESPE, Kavo, W&H, Siemens, Planmeca, DeGötzen, Carestream.

Az általunk használt gépek a modern kor követelményei szerinti felszereltséggel rendelkeznek.

Rendelkezésünkre áll az implantológiában nélkülözhetetlen panoráma röntgen mellett egy 3D conebeam CT a Carestream cég legmodernebb fejlesztése, amely megkönnyíti és pontosabbá teszi a tervezést. Segítségével a legtöbb implantátum minimál invazív műtéti technikával helyezhető be, melynek előnye az operáció utáni kisebb duzzanat, fájdalom és a gyorsabb gyógyulás. Lehetővé válik továbbá a műtéti sablon segítségével történő implantátum behelyezés is.

Implantológia

A Spektrumdent fogászati praxis több, világszinten elismert gyártó termékeit ajánlja az implantológiai műtétekhez:

Az implantációs műtéteket helyi érzéstelenítéssel, járóbeteg ellátás keretében végezzüki. Az implantációs műtéteknél többször előfordul, hogy csontot kell pótolni. Ezekben az esetekben gyári kiszerelésű csontpótló anyagokat használunk.

Implantációs protetika

Garancia

Garancia (2012.02.02.-tõl):

A garancia csak mindkét oldali rágófunkció helyreállítása után érvényes.

  • Fogászati implantátum: 6 év
  • Híd, korona: 5 év
  • Inlay: 3 év
  • Kivehető protézis (kivétel betétcsere), tömések: 2 év

Feltétel: évente kontrollvizsgálat.
Implantátumok, valamint implantátumprotetikai ellátás esetén a garancia érvényesítésének feltétele a félévenkénti kontroll-, illetve évenkénti röntgenkontrollvizsgálat.

garancia

Fogorvosok

Dr. Sipos Gábor
Dr. Sipos Gábor vezető fogszakorvos
1990 óta praktizál, és 1995 óta foglalkozik kisebb szájsebészeti műtétekkel, illteve fogászati implantológiával. Fő szakterülete az implantológia és a protetika.

Kapcsolat

Dr. Sipos Gábor - fogorvos
Cím: 9400 Sopron, Várkerület 19.

Telefon: +36 99 332 627, +36 99 510 840
Mobil: +36 30 9474 182

A rendelő épületével szemben található a Várkerület legnagyobb parkolója közel 120 férőhellyel.

Implantációs ill. csontpótlási műtétre történő időpontfoglalás 200 EUR előleg átutalásával lehetséges. Az időpont egy héten belüli lemondása ill. módosítása esetén a foglalási előleget nem áll módunkban sem visszafizetni, sem az implantáció ill. csontpótlás árába beszámítani.

wahavi honlaptervezésdrupal